Tuesday, 8 April 2014

BETUL KE PROF IZZI??

                                                                         Assalamualaikum wbt.


http://cikyanzone.blogspot.com/Saya terkejut dengan apa yang menimpa Prof dan saya menyangka perkara ini boleh berlaku kepada Prof Izzi. Saya merupakan bekas pelajar ITM Dungun pada sesi Julai 96 dalam kelas DCS 2. Sempat juga selama 3 semester berkuliah Matematik Prof Izzi. Ramai mengetahui prof Izzi merupakan Pensyarah yang kelakar yang selalu mengusik para pelajar-pelajarnya yang sentiasa membuat kelas kami tak hilang dari gelak tawanya. Secara tidak langsung menghilangkan tekanan kepadanya. Umumnya ramai yang mengetahui Jurusan Komputer Sains adalah kursus yang paling susah ketika itu. Bayangkan program C++ cuma wujud dalam format dos sahaja.. susah kan? Dengan adanya Prof Izzi sedikit sebanyak dapat meringankan tekanan para pelajar DCS.
Apa pun kes ini diharapkan disiasat seadilnya supaya tidak berlaku penganiayaan kedua belah pihak dan menggagu emosi keluarga masing-masing.

Artikel di tulis oleh MOHD SUFFIAN RAZALI

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kami memerlukan sumbangan anda untuk menaik taraf blog ini, Hanya click iklan ini

Penciptaan Saya

Tingkatkan traffik anda di sini

BlogPingSite ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free My Ping in TotalPing.com Blogged.my free bloggers backlinks - link building services where you can get link exchange free 100% to create backlinks for SEO Ping your blog, website, or RSS feed for Free Breaking News Free Geoogle ADS profitreload