Saturday, 11 May 2013

TERKINI:2 lelaki ditemabk diceras

CHERAS- Malang bagi dua orang lelaki apabila cedera parah ditembak di perut apabila bergaduh dengan sekumpulan samseng. Kejadian berlaku kira-kira pukul 7 malam tadi di Jalan Budiman 9, Taman Mulia.
Kejadian  dipercayai tercetus apabila kedua-dua mangsa berumur 30-an dan bersenjatakan parang pergi ke tempat kejadian dengan menaiki motosikal untuk menggertak anggota samseng yang sedang minum di sebuah kedai kopi.

Menurut sumber, tindakan tersebut telah me nyebabkan berlakunya pertengkaran kecil sebelum ke dua-dua mangsa dikejar oleh tiga ahli kumpulan samseng itu sejauh kira-kira 600 meter sebelum ditembak di bahagian perut.
Polis telah menjumpai sebilah parang dan kasut sukan berhampiran dengan lokasi mangsa ditembak. Polis masih menyiasat sama ada barangan itu milik suspek.
Motif kejadian masih dalam siasatan polis..
Kedua-dua mangsa telah dihantar ke Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia untuk mendapatkan rawatan dan keadaan mereka dilaporkan stabil.
Mereka yang  terlibatdisiasat dibawah Seksyen 307 Kanun Ke seksaan dan Seksyen 3 Akta Senjata Api.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kami memerlukan sumbangan anda untuk menaik taraf blog ini, Hanya click iklan ini

Penciptaan Saya

Tingkatkan traffik anda di sini

BlogPingSite ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free My Ping in TotalPing.com Blogged.my free bloggers backlinks - link building services where you can get link exchange free 100% to create backlinks for SEO Ping your blog, website, or RSS feed for Free Breaking News Free Geoogle ADS profitreload