Friday, 23 August 2013

Jersi Bale dijual meski belum 'Real'

TERSEBAR HINGGA KE AMERIKA SYARIKAT: Sebuah papan iklan di Times Square di New York memaparkan Gareth Bale sebagai pemain profesional Real Madrid sedangkan beliau masih belum disahkan sebagai pemain kelab itu kerana rundingan mengenai perpindahannya belum usai walaupun ia kini berada di peringkat akhir. - Foto AFP

MADRID: Jersi mendahului pemain.
Itulah yang berlaku apabila Real Madrid mula menjual jersi yang tertera nama bintang Wales, Gareth Bale, kelmarin sedang perjanjian perpindahan pemain Tottenham Hotspur itu dengan bayaran rekod kelihatan memasuki tahap akhir.
Perbincangan antara kelab gergasi Sepanyol itu dengan Spurs dipercayai berada di peringkat akhir, namun pemain berusia 24 tahun itu belum lagi berpindah ke Bernabeu.
Beberapa akhbar utama di Madrid seperti Marca dan As menyiarkan gambar-gambar yang dirakam daripada kedai dalam talian laman web Real yang membubuh nombor 11 pada jersi Bale. Sambung..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kami memerlukan sumbangan anda untuk menaik taraf blog ini, Hanya click iklan ini

Penciptaan Saya

Tingkatkan traffik anda di sini

BlogPingSite ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free My Ping in TotalPing.com Blogged.my free bloggers backlinks - link building services where you can get link exchange free 100% to create backlinks for SEO Ping your blog, website, or RSS feed for Free Breaking News Free Geoogle ADS profitreload